Verzenden en Retour

VERZENDEN

Wij proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. De verzendkosten zijn afhankelijk van de afmeting van Uw bestelling. Hieronder ziet U de tarieven voor Nederland:
- Brievenbus post: € 2,50
- Pakket: € 5,95
Wij streven ernaar Uw bestelling binnen3 á 5 werkdagen na ontvangst van Uw betaling bij U thuis af te leveren. Mocht dit onverhoopt niet waargemaakt kunnen worden door de Egyptische Webwinkel, dan wordt U hiervan in kennis gesteld en heeft U de mogelijkheid om Uw bestelling te annuleren. Uw betaling zal dan uiteraard worden teruggestort op Uw rekening.

Het kan voorkomen dat Uw gekozen artikel(en) niet op voorraad is. Wij streven ernaar dezelfde dag Uw artikel(en) via onze leverancier te bestellen. Wij zullen er alles aan doen om de gevraagde bestelling alsnog zo spoedig mogelijk te leveren. In dit geval zullen we U hiervan in kennis stellen. 

In het algemeen zodra Uw bestelling verzonden is wordt U hiervan in kennis gesteld.

De artikelen besteld bij de Egyptische Webwinkel worden op het door U aangegeven adres afgeleverd in Nederland door TNT post of een pakket dienst. Artikelen worden geleverd conform de wettelijk in Nederland geldende bepalingen aangaande verkoop op afstand.
 
Voor onze klanten uit België wordt de bestelling geleverd door postNL. De verzendkosten zijn afhankelijk van de afmeting van Uw bestelling. Hieronder ziet U de tarieven voor België:
- Brievenbus post € 5.95
- Pakket € 9,00

Controleer alvorens Uw bestelling in ontvangst te nemen of de bestelling in goede en ongeopende staat verkeerd.
 
Brievenbus post houdt in dat de door U gekochte produkten gewoon bij U door uw brievenbus bezorgd worden. Echter dit is volledig op risico van de koper. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventueel vermissing van de buspakjes die bij PostNL kwijtraken.


RETOURZENDING

Het kan gebeuren dat U niet tevreden bent over uw aankoop. U bent dan in de mogelijkheid deze binnen 14 dagen aan ons te retourneren.
Uiteraard in originele verpakking, niet beschadigd en niet gebruikt!
Het aankoopbedrag maken wij binnen 8 dagen na ontvangst weer op Uw rekening over.

Echter de vrezendkosten en het risico van de retour zending zijn voor Uw rekening.

Retourzendingen willen we altijd eerst via e-mail gemeld krijgen. Vermeld hierin dat U een bij ons gekocht artikel wilt retourneren en het bedrag teruggestort wilt hebben op Uw rekening.
Vermeld ook Uw ordernummer en Uw bankrekeningnummer.

Ons e-mail adres: info@egyptischewebwinkel.nl
 
Volgende
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken


De mooiste souvenirs uit Egypte
0 items
Talen
English Dutch


Egyptische Webwinkel

Egyptische Webwinkel

Egyptische Webwinkel

Egyptische Webwinkel

Print wat je wil

Vakantie in Egypte?

Betaalbare shisha's en Shisha pennen
Egyptische Webwinkel

osCommerce