€0,00

Egyptische bloemkool
[ER-BK]

 Ingrediënten:

  • Bloemkool
  • 2 middelgrote eieren
  • Paneermeel
  • Zout, peper en knoflook poeder

Bereidingstijd:  ½ uur

Bereidingswijze:

  • Maak de bloemkool schoon, verdeel hem in roosjes, maar niet te klein.
  • Kook de roosjes 3 minuten met wat zout, ze moeten niet zacht zijn.
  • Giet de roosjes af en wacht af totdat ze afgekoeld zijn.
  • Klop de twee eieren los en voeg zout, peper en knoflook poeder toe.
  • Doe de afgekoelde roosjes eerst door de eieren, daarna door de paneermeel.
  • Frituur de roosjes in de friteuse of in een diepe pan met olie.  
  • Wacht tot ze een kleurtje krijgen en haal ze dan uit de pan. Even uitlekken en dan warm serveren!

 

Beoordelingen

Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken


De mooiste souvenirs uit Egypte
Talen
English Dutch
Deel artikel
Delen via E-Mail
Delen op Facebook Delen op Twitter


Egyptische Webwinkel

Egyptische Webwinkel

Egyptische Webwinkel

Egyptische Webwinkel

Print wat je wil

Vakantie in Egypte?

Betaalbare shisha's en Shisha pennen
Egyptische Webwinkel

osCommerce