€5,95

Secret of the desert parfum
[PR-100SC]

Deze Egyptische parfum is speciaal ontwikkeld door een bekende aroma leverancier. Het is een subtiele en verfijnde geur. Een resultaat van honderden jaren mengen, doorgegeven van generatie op generatie. Een verfrissende geur met een mix van o.a. Jasmine, rozen, sandelhout, ylang ylang uit de Comoren. 

De geur bestaat onder andere uit:

  • Topnoten: aldehyden, oranjebloesem.
  • Hartnoten: Egyptische jasmijn en roos uit Grasse, ylang ylang.
  • Basisnoten: sandelhout, vetiver, Egyptische muskus, patchouli en vanille.

Een bloemige, stralende en luchtige interpretatie van de “secert of the desert”. Verleidelijkheid van ylang-ylang van de Comoren opent het parfum naar de harmonieuze en verfijnde facetten van meiroos en de Egyptische jasmijn. Aldehyden geven het parfum de unieke aanwezigheid, en het vleugje zachte vanille en Egyptische muskus zorgen voor een eindeloos vrouwelijk karakter.

Het is geschikt als parfum, maar ook geschikt als lichaamsolie. Je bereikt met deze unieke lichaamsbehandeling optimale resultaten. Bijvoorbeeld: draag het als een parfum op uw pols punten of achter uw oren, in uw nek of doe een druppel olie in uw haarborstel. Voeg enkele druppels olie in uw badwater, of voeg een paar druppels toe aan een ongeparfumeerde lotion. Heerlijk om uw geur vast te houden na uw warme bad. Maar ook, doe wat druppels in uw oliebrander samen met wat water en uw kamer ruikt heerlijk. 

U kunt hieronder de hoeveelheid kiezen: (5ml voor € 5,95, 10ml voor € 10,95, 20ml voor € 20,95, 25ml voor € 25,95 en 30ml voor € 30.95)

Beschikbare opties:

Hoeveel:

Beoordelingen (1)

Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken


De mooiste souvenirs uit Egypte
0 items
Talen
English Dutch
Deel artikel
Delen via E-Mail
Delen op Facebook Delen op Twitter


Egyptische Webwinkel

Egyptische Webwinkel

Egyptische Webwinkel

Egyptische Webwinkel

Print wat je wil

Vakantie in Egypte?

Betaalbare shisha's en Shisha pennen
Egyptische Webwinkel

osCommerce