Ingrediënten:

  • Bloemkool
  • 2 middelgrote eieren
  • Paneermeel
  • Zout, peper en knoflook poeder

Bereidingstijd:  ½ uur

Bereidingswijze:

  • Maak de bloemkool schoon, verdeel hem in roosjes, maar niet te klein.
  • Kook de roosjes 3 minuten met wat zout, ze moeten niet zacht zijn.
  • Giet de roosjes af en wacht af totdat ze afgekoeld zijn.
  • Klop de twee eieren los en voeg zout, peper en knoflook poeder toe.
  • Doe de afgekoelde roosjes eerst door de eieren, daarna door de paneermeel.
  • Frituur de roosjes in de friteuse of in een diepe pan met olie.  
  • Wacht tot ze een kleurtje krijgen en haal ze dan uit de pan. Even uitlekken en dan warm serveren!

 

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed
Validatie

Egyptische bloemkool

  • Productcode: ER-BK
  • Beschikbaar: Op voorraad
  • 0,00€