Wie zijn wij

Welkom op onze website de Egyptische Webwinkel.

Wij zijn jonge ondernemers. En al geruime tijd willen wij onze affiniteit met Egypte delen met anderen. Daarmee bedoelen we u als bezoeker van onze Egyptische Webwinkel.

Na ieder bezoek aan Egypte, zijn we opnieuw betoverd door de magie van het land en natuurlijk het zonnige weer. Steeds weer worden we geraakt door de historie en de levenswijze van het oude Egypte. Kris kras reizen we door heel Egypte. Kortom, Egypte maakt deel uit van ons leven en zo ook de typische souvenirs.

Wij zijn die enthousiaste ondernemers die graag Egyptische artikelen op de markt willen brengen. Het is gebleken dat dergelijke artikelen vrijwel niet te koop zijn in Nederland. Ja, wellicht bij gelegenheden met een Egyptische thema, zoals in een museum of op een bazaar. Toen er werd gezocht naar een aantal artikelen door een goede bekende van ons, bleek dat er via Google geen eenduidige link was voor typisch Egyptische artikelen. Wel is er via een omweg wat te vinden over waterpijpen of sieraden. Het idee werd nadien geopperd om een webwinkel te beginnen. Een en ander, werd in de afgelopen periode met veel energie en plezier door ons uitgezocht en uitgewerkt.

Inmiddels hebben we zilverwerk met bijvoorbeeld de beroemde "anchor" (sleutel voor het Eeuwige Leven) of een cartouche, maar ook een leuk bewerkte kaarsenstandaard of een prachtig make-up spiegeltje voor in de handtas. Niet te vergeten de bekende papyrus met prachtige taferelen. Noem het maar op!

Leuk als u ook uit het magische Egypte komt en genoten heeft van een prachtige vakantie en dan tot de ontdekking komt dat u toch nog dat ene artikel had willen meenemen uit Egypte als blijvende herinnering. Maar het kan natuurlijk ook erg leuk zijn om een feest met Egyptisch thema aan te kleden met Egyptische artikelen, bijv. voor een kinderpartij met een speurtocht over Egypte. Daarvoor zijn wij er, ook als u uw artikel niet kunt vinden op onze website. Wij zijn bereid om ons uiterste best te doen, de bewuste artikelen te vinden voor u en in overleg met u aan te schaffen.

Het is een nieuwe uitdaging voor ons als ondernemers, natuurlijk zijn op-en aanmerkingen of suggesties aan ons adres van harte welkom. Ons mailadres: info@egyptischewebwinkel.nl

Wij wensen u veel genoegen op onze website.

Medhat en Katinka Lamie

                                                        

Volgende
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken


De mooiste souvenirs uit Egypte
0 items
Talen
English Dutch


Egyptische Webwinkel

Egyptische Webwinkel

Egyptische Webwinkel

Egyptische Webwinkel

Print wat je wil

Vakantie in Egypte?

Betaalbare shisha's en Shisha pennen
Egyptische Webwinkel

osCommerce